Binnen de praktijk bieden we psychologische behandeling middels EMDR, cognitieve gedragstherapie en mindfulness, passend binnen de generalistische basis GGZ en licht specialistische GGZ. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Onverwerkte ingrijpende gebeurtenissen (preverbaal/vroegkinderlijke ervaringen, geweld/misbruik, pesterijen, medische ingrepen, enz.)
  • Gestagneerde rouwklachten
  • Angsten
  • Dwang en tics
  • (Sociale) problemen op school
  • Boosheid/ gedragsproblemen
  • Negatief zelfbeeld

Psychologie Marijnissen is gecontracteerd met de regio gemeenten binnen Noord Oost Brabant voor vergoede psychologische zorg binnen de GBGGZ en lichte SGGZ.

 

Ik ben Ninke, werkzaam als GZ-psycholoog en gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van kinderen en jongeren met uiteenlopende problematieken. In 2009 ben ik afgestudeerd als neuro-en revalidatiepsycholoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, en later als GZ-psycholoog bij de RINO Rotterdam. Ik sta geregistreerd bij de Vereniging EMDR Nederland als EMDR practitioner en bij de VGCT als cognitief gedragstherapeut. Ik ben sinds 2010 werkzaam bij een GGZ instelling, waar ik als regiebehandelaar intakes, onderzoek en behandelingen uitvoer.

Sinds maart 2019 ben ik mijn eigen praktijk begonnen, waarin kinderen, jongeren, ouders en andere belangrijke naasten terecht kunnen. Ik ben werkzaam op donderdag en vrijdag.

Ik ben Britt en moeder van twee zoons. Op woensdagen ben ik als GZ-psycholoog werkzaam bij Psychologie Marijnissen. Ik ben in 2011 afgestudeerd als Forensisch Orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam. In 2021 heb ik mijn opleiding tot GZ-psycholoog bij de RINO Zuid in Eindhoven afgerond. Ik ben geregistreerd EMDR-therapeut en ik werk in mijn behandelingen vaak middels cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte technieken. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij dezelfde GGZ-instelling als Ninke, waar ik sinds 2021 ook regiebehandelaar ben. Ik voer daar intakes, diagnostiek en behandelingen uit.

Begin 2023 ben ik, naast mijn andere werk, bij Psychologie Marijnissen begonnen, in eerste instantie ter vervanging tijdens Ninke’s zwangerschapsverlof. Aangezien het goed bevalt, blijf ik in de praktijk werkzaam op woensdag.

Ik ben bereikbaar op: 06-81199135